Wie ben ik?

Laten we beginnen bij het begin. Ik ben Tom Vanherck, geboren in 1974 in de Ruppelstreek maar nu gestrand in het pittoreske Keerbergen. Doorheen mijn jeugd heb ik een passie voor auto’s ontwikkeld. Ik kan me nog altijd mijn eerste auto herinneren, een Kevertje dat ik helemaal opknapte.

Net zoals veel jongeren ging ik vakantiewerk doen, het liefst iets met auto’s. Zo kwam ik terecht bij een carshwash in de buurt waar ik heel wat nieuwe technieken bijleerde. Bovendien was ik erg gedreven om een expert te worden in het behandelen van auto’s.

Maar het lot besliste hier anders over. Ik zei de autosector (tijdelijk) vaarwel, ruilde de auto in voor de boot en startte als schipper in de binnenvaart. Op mijn tocht door Europa kwam ik in contact met verschillende culturen en mensen, allemaal prachtige herinneringen die ik erg koester.

De liefde voor auto’s liet mij echter niet los, daarom zette ik terug voet aan wal en haalde ik mijn oude passie van onder het stof. Back to the roots! Ik volgde cursussen en investeerde in de nieuwste apparatuur om mijn klanten de beste service te kunnen aanbieden.

openingstijden

ma-vr:   8u - 20u na afspraak

za:   8u-18u na afspraak

zo:   gesloten

© - Tom's Car Detailing | By Publiplus | Privacybeleid